Vallilanlaakso | Louhintatyöt alkavat tiistaina 7.2.

2.2.2023
Vallilanlaakson työmaa-alue Mäkelänrinteen uintikeskuksen takana tammikuussa 2023.

Tätä verkkoartikkelia on päivitetty 3.2. Päivitys koskee louhintaräjäytysten alkamisaikaa ja päivittäisiä räjäytysaikoja.

Vallilanlaaksossa rakentaminen on päässyt hyvin vauhtiin. Töitä tehdään laajalla alueella eri puolella puistoa. Tammikuussa on tehty muun muassa maankaivua, pontitusta ja massanvaihtoa. Tällä viikolla aloitettiin myös pilaritabiloinnit siirtolapuutarhan pohjoislaidalla.

Seuraavassa tarkempaa tietoa Vallilanlaakson tulevista työvaiheista:

Työalueiden sijainnit kartalla pieniä pontitusalueita lukuun ottamatta. Kartaan on merkitty myös työnaikaiset jalankulun ja pyöräilyn reitit.

Työskentelemme arkisin klo 7–18. Poikkeustilanteissa töitä tehdään myös muina aikoina. Poikkeavista työajoista tiedotetaan erikseen ennen kuin työvaihe alkaa.Räjäytyksiä on enintään neljä päivässä seuraavasti:

Jokaisena työpäivänä ei välttämättä käytetä jokaista mahdollista räjäytysaikaa.

Pahoittelemme työstä aiheutuvaa häiriötä!

Lisätiedot:

Antti Sirén
Lohkopäällikkö
antti.siren@grk.fi
p. 050 415 6462

Rakennamme välille Nihti–Kalasatama–Vallilanlaakso–Pasila 4,5 km uutta raitiotietä, joka yhdistää nykyiset raitiotie-, metro- ja junaverkot toisiinsa. Liikennöinti aloitetaan vuonna 2024. Kehitämme samalla jalankulun ja pyöräilyn olosuhteita, katutilan viihtyisyyttä ja kaupunkiluonnon monimuotoisuutta.