Pasila | Radanrakentajantiellä pienimuotoista louhintaa ja uusia työvaiheita

23.5.2022
Radanrakentajantien työalue opaskarttapohjalla.
Radanrakentajantien työalue Topparinsillan molemmin puolin.

Topparisillan ja Mäkelänkadun välisellä Radanrakentajantien osuudella tehdään parhaillaan vesihuoltotöitä. Kun ratakiskojen asennustyöt pääsevät kesäkuussa vauhtiin, niin maa- ja vesihuoltotyöt siirtyvät Topparisillan ja Ratamestarinkadun väliselle osuudelle. Raitioliikenne palaa Radanrakentajantielle elokuun puolessavälissä. Työt kuitenkin kadulla jatkuvat vielä vuoden 2023 puolelle asti.

Hulevesilinjojen rakentaminen edellyttää pienimuotoista louhintaa, joka aloitetaan tiistaina 24.5. Työaika on ma–pe klo 7–22. Pääsääntöisesti työt päättyvät kuitenkin klo 20 mennessä. Meluavia töitä, joita ovat pontitus, louhintatyöt sekä louheen kaivaminen ja lastaus, tehdään klo 7–18. Yötöitä tehdään vain pakottavista syistä ja niistä tiedotetaan erikseen. Mäkelänkadun liittymäalueella tehdään ei-meluavia töitä myös helatorstaina.

Jalankulku- ja pyöräreittejä muutetaan työmaan etenemisen mukaan. Tarkemmat ohjeet ja opasteet näkyvät maastossa.

Pahoittelemme häiriötä!

Lisätietoja:

Jussi Loikkanen
Lohkopäällikkö
jussi.loikkanen@grk.fi
p. 040 186 4666

Suunnittelemme ja rakennamme uuden raitiotielinjan ja kehitämme katuympäristöä. Vuonna 2024 pääset linjan 13 kyydissä Kalasatamasta Pasilaan vartissa! Hankkeen toteuttavat yhdessä Helsingin kaupunki, Kaupunkiliikenne Oy, Destia, Sweco, WSP, GRK ja AFRY. www.kalasatamastapasilaan.fi