Maastokävely Sörnäistentunnelin suuaukon rakennustöiden aloituksesta 24.5.

18.5.2022
Mastokävelyn aloituspiste on Sörnäistenkadun ja Haukilahdenkujan risteyksessä.
Maastokävely alkaa Sörnäistenkadun ja Haukilahdenkujan risteyksestä klo 17:15. Lähtöpaikka on merkitty karttaan ruksilla.

Sörnäistentunnelin suuaukkorakenteiden rakentaminen alkaa viikolla 22. Ensimmäisessä vaiheessa teemme erilaisia tukiseiniä pontittamalla ja paaluttamalla. Teemme töitä arkisin klo 7–18. Louhinnat alkavat vasta syksyllä ja niistä tiedotetaan erikseen myöhemmin.

Järjestämme kaikille avoimen maastokävelyn työkohteessa tiistaina 24.5. Maastokävelyn tavoite on näyttää paikan päällä suuaukkorakenteiden sijainti, kertoa rakentamisen eri vaiheista ja aikataulusta sekä vastata paikallaolijoiden kysymyksiin. Jos et pääse osallistumaan maastokävelyyn, niin ei hätää, sillä kerromme rakentamisesta lisää myöhemmin täällä ja muilla kanavillamme.

Maastokävely alkaa klo 17:15. Lähtöpaikka on Sörnäistenkadun ja Haukilahdenkujan risteys. Se on merkitty ruksilla oheiseen ilmakuvaan.

Tervetuloa!

Lisätiedot maastokävelystä:

Kalasatamasta Pasilaan -hanke
info@kalasatamastapasilaan.fi
p. 040 592 7509

Suunnittelemme ja rakennamme uuden raitiotielinjan ja kehitämme katuympäristöä. Vuonna 2024 pääset linjan 13 kyydissä Kalasatamasta Pasilaan vartissa! Hankkeen toteuttavat yhdessä Helsingin kaupunki, Kaupunkiliikenne Oy, Destia, Sweco, WSP, GRK ja AFRY. www.kalasatamastapasilaan.fi