Puita kaadetaan ja siirretään Hermannin rantatiellä ja Haukilahdenkadulla

15.3.2022

Kalasatamasta Pasilaan -hanke kaataa ja siirtää puita Hermannin rantatiellä ja Haukilahdenkadulla 18.3.–1.4. välisenä aikana. Työt tehdään alla olevaan karttaan merkityllä alueella alkaen Hermannin rantatien pohjoispäästä. Työn aikana arboristi valitsee lohkon 3A puista yhteensä 15 siirrettäväksi uuteen sijaintiin Vallilanlaaksoon.

Keltaisella merkityillä alueilla kaadetaan ja siirretään puita. Siirrettävät puut valitaan paikan päällä niiden kunnon, kasvupaikan ja koon perusteella.

Puunkaatoja ja -siirtoja tehdään arkisin klo 8–16. Puunkaadot ja -siirrot tehdään tukimuurin ja paalulaatan rakentamisen sekä kunnallistekniikan siirtojen vuoksi. Hermannin rantatien varteen jää neljä puuta, jotka ovat tutkimuskäytössä. Ne kaadetaan syksyllä 2022.

Töistä saattaa aiheutua hetkellistä melua ja kulkureitit muuttuvat töiden edetessä. Hermannin rantatien ja Haukilahdenkadun vieressä olevia autopaikkoja on työn vuoksi ajoittain poissa käytössä. Tästä on informoitu taloyhtiöitä ja asukkaita erikseen.

Pahoittelemme häiriötä!

Lisätiedot:

Työmaapäivystys
LOHKO 3A
p. 041 731 3004

Työmaapäivystys
LOHKO 3B
p. 020 730 9130

Suunnittelemme ja rakennamme uuden raitiotielinjan ja kehitämme katuympäristöä. Vuonna 2024 pääset linjan 13 kyydissä Kalasatamasta Pasilaan vartissa! Hankkeen toteuttavat yhdessä Helsingin kaupunki, Kaupunkiliikenne Oy, Destia, Sweco, WSP, GRK ja AFRY