Pasilassa yö- ja viikonlopputöitä viikoilla 26–32

22.6.2022
Alueet, joilla tehdään yötöitä, kuvattuna uutisen tekstissä.
Viikolla 28 ja 29 teemme yötöitä Palkkatilanportilla sekä Pasilankadulla ja Pasilansillalla.

Päivitetty 11.7.2022

Pasilassa tehdään yö- ja viikonlopputöitä viikkojen 26–32 aikana. Lue tarkemmat ajankohdat tästä uutisesta. Pahoittelemme töistä aiheutuvia häiriöitä!

Pasilankadulla aloitetaan juhannuksen jälkeen kiskojen asennukset ja hitsaukset. Töitä tehdään sekä päivällä että yöllä ja myös joinakin viikonloppuina viikoilla 26–32. Yötyöt keskittyvät Palkkatilanportin ja Pasilansillan risteysalueille. Kyseessä ei ole erityistä melua aiheuttava työ, mutta tavallista rakentamisen ääntä siitä syntyy.

Viikolla 28

Teemme kiskoasennuksia Pasilankadulla keskiviikon ja torstain 13.–14.7. välisenä yönä. Työstä ei aiheudu melua.

Teemme kaivutöitä Palkkatilanportilla sekä Pasilansillan ja Pasilankadun risteyksessä torstain ja perjantain 14.–15.7. välisenä yönä. Työstä saattaa aiheutua pientä meluhaittaa.

Viikolla 29

Teemme kaivutöitä ja ratalaatan pohjia Palkkatilanportilla sekä Pasilansillan ja Pasilankadun risteyksessä maanantain ja tiistain 18.–19.7. välisenä yönä. Työstä saattaa aiheutua pientä meluhaittaa.

Lisätietoja

Jussi Loikkanen
Työnjohto
jussi.loikkanen@grk.fi
p. 040 186 4666

Menneet yötyöt

Asemapäällikönkadulla poistetaan portaali ratikan ajolangan yläpuolelta yötyönä torstaina 30.6. Työ on tehtävä yöllä, koska ajolangoista täytyy katkaista virrat. Työkoneista ja työstä voi aiheutua melua.

Suunnittelemme ja rakennamme uuden raitiotielinjan ja kehitämme katuympäristöä. Vuonna 2024 pääset linjan 13 kyydissä Kalasatamasta Pasilaan vartissa! Hankkeen toteuttavat yhdessä Helsingin kaupunki, Kaupunkiliikenne Oy, Destia, Sweco, WSP, GRK ja AFRY. www.kalasatamastapasilaan.fi