Maanrakennustyöt Pasilankadulla ja Veturitiellä aiheuttavat muutoksia liikennejärjestelyihin

26.8.2021

Kadunrakentaminen on aloitettu Pasilankadulla ja Veturitiellä valmistelevilla töillä. Varsinaiset maanrakennustyöt käynnistyvät ja liikennejärjestelyt muuttuvat elo-syyskuun vaihteessa. Joukkoliikenteen reitteihin tai aikatauluihin ei ole tässä vaiheessa tulossa muutoksia, mutta Pasilankadulla bussipysäkin paikka siirtyy hieman töiden mukaan. Lisäksi moottoriajoneuvoliikenteen kaistajärjestelyihin sekä jalankulku- ja polkupyöräreitteihin tulee muutoksia. Uudet liikennejärjestelyt on esitetty tarkemmin alla olevassa kuvassa.

Työnaikaset liikennejärjestelyt Veturitiellä ja Pasilankadulla.

Rakentamistöitä tehdään arkisin maanantaista perjantaihin klo 7-22. Pääsääntöisesti työt päättyvät kuitenkin klo 18 mennessä. Meluavia työvaiheita ovat pontitus, kallion poraus ja kiilaus sekä louheen kaivaminen ja lastaus. Yötöitä tehdään vain pakottavista syistä ja niistä tiedotetaan lähiympäristöä erikseen. Työt jatkuvat Pasilankadulla ja Veturitiellä vuoden 2022 puolelle saakka.

Lisätiedot:

Eero Salokangas
Tuotantopäällikkö
eero.salokangas@grk.fi
p. 050 353 0742

Jussi Loikkanen
Lohkopäällikkö
jussi.loikkanen@grk.fi
p. 040 186 4666

Hankkeen viestintä
info@kalasatamastapasilaan.fi
p. 040 592 7509

Suunnittelemme ja rakennamme uuden raitiotielinjan ja kehitämme katuympäristöä. Vuonna 2024 pääset linjan 13 kyydissä Kalasatamasta Pasilaan vartissa! Hankkeen toteuttavat yhdessä Helsingin kaupunki, HKL, Destia, Sweco, WSP, GRK ja AFRY.