Maanrakennustyöt alkavat Ratamestarinkadulla 27.9.

23.9.2021
Ratamestarinkadun työalue
Ratamestarinkadun maanrakennustyöt

Ratamestarinkadun työt aloitetaan maanantaina 27.9. Ensimmäiset päivät tehdään valmistelevia töitä, ja varsinaiset maanrakennustyöt alkavat syys-lokakuun vaihteessa. Työt jatkuvat vuoden 2023 puolelle. Töiden vuoksi tehdään muutoksia ajoneuvoliikenteen kaistajärjestelyihin sekä jalankulku- ja polkupyöräreitteihin. Joukkoliikenteen reitteihin tai aikatauluihin ei ole tässä vaiheessa tulossa muutoksia.

Liikennejärjestelyjä muutetaan työmaan edetessä. Turvallisuussyistä liikennettä saatetaan joutua katkaisemaan ajoittain muutamaksi minuutiksi. Tarkemmat ohjeet ja opasteet näkyvät maastossa. Töiden vuoksi Ratamestarinkadulta poistuu parkkipaikkoja ja myös puustoa joudutaan poistamaan ja siirtämään. Ensivaiheen liikennejärjestelyt on esitetty alla olevassa kuvassa.

Työnaikaiset liikennejärjestelyt Ratamestarinkadulla.
Ensivaiheen työnaikaiset liikennejärjestelyt Ratamestarinkadulla.

Rakentamistöitä tehdään arkisin maanantaista perjantaihin klo 7-22. Pääsääntöisesti työt päättyvät kuitenkin klo 18 mennessä. Melua aiheuttavia töitä ovat louhinta sekä louheen kaivaminen ja lastaus. Yötöitä tehdään vain pakottavista syistä ja niistä tiedotetaan lähiympäristöä erikseen.

Pahoittelemme työstä aiheutuvaa häiriötä.

Lisätietoja:

Eero Salokangas
Tuotantopäällikkö
eero.salokangas@grk.fi
p. 050 353 0742

Jussi Loikkanen
Lohkopäällikkö
jussi.loikkanen@grk.fi
p. 040 186 4666

Suunnittelemme ja rakennamme uuden raitiotielinjan ja kehitämme katuympäristöä. Vuonna 2024 pääset linjan 13 kyydissä Kalasatamasta Pasilaan vartissa! Hankkeen toteuttavat yhdessä Helsingin kaupunki, HKL, Destia, Sweco, WSP, GRK ja AFRY.