Liikennejärjestelymuutos Hermannin rantatien ja Vanhan talvitien liittymässä 26.–27.10. välisenä yönä

23.10.2023
Kuva. Hermannin rantatien ja Vanhan talvitien liittymäalue merkittynä suorakaiteella Helsingin karttapohjalle.
Kuva. Alue, jolla muutoksia tehdään.

31.10.2023 klo 15.54 uutista päivitetty.

Päivitys liikennejärjestelyihin 31.10. Hermannin rantatien ja Vanhan talvitien risteyksen liikennejärjestelyjä on muutettu tiistaina 31.10., koska moottoriajoneuvoliikenne ruuhkautui pahasti alueella 27.10. tehtyjen muutosten takia. Liikennevalot on ohjelmoitu uudelleen. Tästä johtuen olemme joutuneet kieltämään vasemmalle kääntymisen etelästä Hermannin rantatieltä Vanhalle talvitielle. Vanhalle talvitielle Tukkutorin suuntaan pääsee kiertämällä tilapäisen kiertoliittymän kautta, kuten aiemminkin (ennen 27.10. tulleita muutoksia).

Liikennejärjestelyt muuttuvat Hermannin rantatien ja Vanhan talvitien liittymässä perjantaina 27.10. Järjestely toteutetaan torstain ja perjantain välisenä yönä 26.–27.10. liikenteelle aiheutuvan häiriön minimoimiseksi. Työt aloitetaan torstai-iltana. Järjestely on käytössä pe 27.10. Muutosten myötä liittymä siirtyy hieman etelään ja on lopputilanteen mukaisella paikallaan.

Muutokset jalankululle ja pyöräliikenteelle:

Muutokset moottoriajoneuvoliikenteelle:

Muutoksia myös Haukilahdenkadun ja Hermannin rantatien liittymässä

Ajoradan ylittävän kaapelityön vuoksi Hermannin rantatien liikenne supistetaan 1+1-kaistaiseksi Haukilahdenkadun liittymän kohdalla marraskuun alussa. Liittymäalueella on töiden ajan käytössä yksi kaista etelään ja yksi pohjoiseen.

Pahoittelemme töistä aiheutuvaa mahdollista häiriötä!