Liikennejärjestelyjä aiheuttavat kaivutyöt Hermannin rantatiellä jatkuvat viikoilla 49–50

1.12.2021
Työalue Hermannin rantatiellä viikoilla 47 ja 48

Hermannin rantatiellä tehtävät kaivutyöt ajokaistojen välissä sekä kävely- ja pyörätien viereisellä viherkaistalla jatkuvat viikoilla 49–50. Kaivutyöt liittyvät vuoden vaihteen jälkeen alkavien rakentamistöiden valmisteluun. Kaivutöitä tehdään Haukilahdenkadun ja Nylanderinpuiston välisellä katuosuudella. Työt alkoivat viikolla 47.

Kaivutyöalueet viikolla 47 ja 48
Jalankulku- ja pyörätien viereisellä viherkaistalla tehtävä kaivu on esitetty kuvassa punaisella ja ajokaistojen välikaistalla tehtävä kaivu vihreällä.

Kuvassa näkyviltä alueilta poistetaan pintamaa ja kiveys. Tilalle tuodaan mursketta myöhemmin tehtävää asfaltointia varten. Turvallisen työskentelyn varmistamiseksi toinen ajokaista suljetaan työalueen kohdalta. Suljetulla kaistalla on kaivinkone, kuorma-auto ja jalkamiehiä. Sääolosuhteiden salliessa asfaltointi suoritetaan viikolla 50.

Kaistojen sulkeminen tehdään ruuhka-aikojen ulkopuolella klo 9-15 välillä. Pahoittelemme työstä aiheutuvaa häiriötä.

Lisätietoja:

Eero Salokangas
eero.salokangas@grk.fi
p. 050 353 0742

Suunnittelemme ja rakennamme uuden raitiotielinjan ja kehitämme katuympäristöä. Vuonna 2024 pääset linjan 13 kyydissä Kalasatamasta Pasilaan vartissa! Hankkeen toteuttavat yhdessä Helsingin kaupunki, HKL, Destia, Sweco, WSP, GRK ja AFRY.