Kalasatama | Hermannin rantatien pohjoissuuntainen kaista Redin edustalla suljetaan ajoneuvoliikenteeltä 9.9.

5.9.2022
Hermannin rantatie Redin edustalla toukokuussa 2022

Kalasatamasta Pasilaan -hankkeessa rakentamistyöt käynnistyvät syyskuussa Hermannin rantatien eteläpäässä Työpajankadun ja Leonkadun välisellä osuudella. Tämä tuo muutoksia alueen moottoriajoneuvoliikenteeseen ja pyöräilijöiden reitteihin.

Redin edustalla pohjoiseen kulkeva moottoriajoneuvoliikenteen kaista suljetaan töiden vuoksi. Kaista on poissa käytöstä vuoden 2023 kesäkuun loppuun saakka. Moottoriajoneuvoliikenteen kiertotie kulkee Sörnäisten rantatien ja Työpajankadun kautta. Eteläsuuntainen kaista on edelleen käytössä.

Moottoriajoneuvoliikenteen reitit 9.9. alkaen.

Hermannin rantatietä ei pääse polkupyörällä pohjoisen suuntaan Leonkadun ja Työpajankadun välillä. Kiertotie kulkee Leonkadun, Arielinkadun ja Työpajankadun kautta.

Jalankulkuyhteydet säilyvät Kalasataman metroasemasta pohjoiseen kadun molemmilla puolilla. Metroasemasta etelään jalankulku on mahdollista vain kadun länsipuolella.

Työnaikaiset liikennejärjestelyt Hermannin rantatiellä Työpajankadun ja Leonkadun välillä 9.9. alkaen.

Linjan 59 bussipysäkki Kalasatama (M) H 2565 poistuu käytöstä. Korvaava pysäkki sijaitsee Työpajankadulla. Rakennustyöt aiheuttavat muutoksia myös alueella kulkeviin bussilinjoihin. Linjan 59 reitti muuttuu Sompasaaresta Malminkartanon suuntaan ajettaessa, jolloin linja kulkee Capellan puistotietä Työpajankadulle. Linjan 59 tarkempi reittikuvaus löytyy täältä. Linjan 738 päätepysäkki siirtyy Koksikadulta Panimokadulle. Linjan 738 tarkempi reittikuvaus löytyy täältä.

Pahoittelemme työstä aiheutuvaa häiriötä!

Lisätiedot:

Työmaapäivystys
p. 041 731 3004
info@kalasatamastapasilaan.fi
www.kalasatamastapasilaan.fi/palaute

Suunnittelemme ja rakennamme uuden raitiotielinjan ja kehitämme katuympäristöä. Vuonna 2024 pääset linjan 13 kyydissä Kalasatamasta Pasilaan vartissa! Hankkeen toteuttavat yhdessä Helsingin kaupunki, Kaupunkiliikenne Oy, Destia, Sweco, WSP, GRK ja AFRY. www.kalasatamastapasilaan.fi