Hermannin rantatien etelänsuuntainen moottoriajoneuvoliikenne palautuu kiertoreitiltä 16.–17.4.

12.4.2024
Valokuva. Näkymä Haukilahdenkadulta etelään Hermannin rantatielle. Vasemmalla näkyy poistuva kiertoliittymä.
Kuva. Näkymä Haukilahdenkadulta etelään Hermannin rantatielle. Vasemmalla näkyy poistuva kiertoliittymä. (C) Kalasatamasta Pasilaan -hanke / Aarni Salomaa

Hermannin rantatien liikennejärjestelyt muuttuvat tiistain ja keskiviikon 16.–17.4. välisenä yönä, kun etelänsuuntainen moottoriajoneuvoliikenne kadun länsipuolella, Haukilahdenkadun ja Vanhan talvitien välillä, palautuu Kyläsaarenkadun kiertoreitiltä. Järjestely toteutetaan yötyönä liikenteen vuoksi.

Samalla etelään kulkevien bussien pysäkit siirtyvät takaisin Hermannin rantatielle. Lisäksi Kyläsaarenkadun pohjoispäässä sijaitseva väliaikainen kiertoliittymä poistuu käytöstä. Järjestely on käytössä keskiviikkona 17.4.

Kyläsaarenkadulta etelään ei jatkossa ole moottoriajoneuvoliikenteen yhteyttä Vanhalle talvitielle. Kadun eteläinen kiertoliittymä säilyy kuitenkin käytössä kääntymistä varten. Pohjoissuuntainen moottoriajoneuvoliikenne Vanhan talvitien ja Haukilahdenkadun välillä kulkee edelleen Kyläsaarenkatua pitkin.

Länsipuoliset jalankulun ja pyöräilyn väylät ja Sörnäistenkadun liittymä pysyvät suljettuina käynnissä olevien töiden vuoksi. Ne ja pohjoissuuntainen liikenne palautuvat käyttöön toukokuun 2024 aikana.

 Muutokset on esitetty alla olevassa kuvassa.

Pahoittelemme töistä aiheutuvaa mahdollista häiriötä!