Hämeentieltä Hermannin rantatielle laskeva ramppi yksikaistaiseksi 29.9.–6.10.

27.9.2023
Kuva. Asfalttikiilan tekoa Jyrängöntiellä 13.9.2023.

Teemme päällystystöitä Jyrängöntiellä sekä Hämeentieltä Hermannin rantatielle laskevan rampin myötäisesti kulkevalla jalankulku- ja pyörätiellä. Töiden vuoksi jalankulku ja pyöräily ohjataan rampin toiselle ajokaistalle 29.9.–6.10. väliseksi ajaksi ja autoliikenteessä on käytössä vain yksi kaista. Päällystystyöt alkavat maanantaina 2.10.

Kuva. Päällystystöiden vuoksi Hämeentieltä Hermannin rantatielle laskevalla rampilla on vain yksi ajokaista käytössä 29.9.–6.10. välisenä aikana. Väliaikainen jalankulku- ja pyöräreitti on esitetty sinisellä viivalla. Mustat nuolet osoittavat autoliikenteen käytössä olevan kaistan.

Toisen kaistan sulkeminen voi aiheuttaa ajoittaista ruuhkautumista rampilla ja mahdollisesti myös Hämeentiellä.

Pahoittelemme työstä aiheutuvaa häiriötä!

Pysäkki H3009 siirtyy pysyvästi ja Hermannin rantatien itäpuolen jalankulku- ja pyörätie avataan

Hermannissa pysäkki Haukilahdenkatu (H3009) siirtyy pysyvästi maanantaina 2.10. takaisin alkuperäiselle paikalleen. Pysäkki siirtyy nykyiseltä paikaltaan noin 60 metriä ajosuunnassa eteenpäin. Tarkemmat tiedot voi lukea HSL:n uutisesta: https://www.hsl.fi/hsl/uutiset/liikennetiedote/2023/09/hermannissa-pysakki-haukilahdenkatu-siirtyy-pysyvasti-ma-2.10

Hermannin rantatien itäpuolinen jalankulku- ja pyörätie Hämeentien ja Haukilahdenkadun välillä avataan jälleen liikenteelle maanantaina 2.10. Tämän osuuden pyörätie on yksisuuntainen. Kadun toisella puolella sijaitseva pyörätieosuus on toistaiseksi käytössä kaksisuuntaisena.

Rakennamme välille Nihti–Kalasatama–Vallilanlaakso–Pasila 4,5 km uutta raitiotietä, joka yhdistää nykyiset raitiotie-, metro- ja junaverkot toisiinsa. Liikennöinti aloitetaan vuonna 2024. Kehitämme samalla jalankulun ja pyöräilyn olosuhteita, katutilan viihtyisyyttä ja kaupunkiluonnon monimuotoisuutta.