Kasvot 2022 – osallistu katutaiteen tekemiseen!

10.8.2022
Väritetyt kasvot, joissa aurinkolasit.

Kasvot 2022 on katutaideprojekti, jolla elävöitämme ratikkatyömaamme ympäristöä. Nyt sinulla on mahdollisuus osallistua katutaiteen tekemiseen! Yhteistyössä somevaikuttaja Nelli Orellin kanssa toteutamme taideaidan Hermannin rantatien tilapäisen pyörä- ja kävelytien yhteyteen. Piirustuskirjasarjastaan tunnettu Nelli on piirtänyt kuusi erilaista kasvokuvaa, joista voit valita haluamasi väritettäväksi. Väritetyistä kasvokuvista koostetaan syksyn aikana satoja metrejä pitkä taidekokonaisuus.

Kasvot 2022 – näin osallistut

 1. Lataa haluamasi kuva / kuvat.
 2. Väritä omalla tyylilläsi. Voit värittää kuvan esimerkiksi puhelimella tai tietokoneella. Voit myös tulostaa kuvan ja värittää sen käsin.
 3. Lähetä väritetty kuvasi meille 28.8. mennessä sähköpostilla osoitteeseen info@kalasatamastapasilaan.fi ja laita viestin otsikoksi: Kasvot 2022.
 4. Jos tulostit kuvan, voit ottaa siitä valokuvan ja lähettää sen. Väritetyn kuvan voit lähettää myös postitse tai tuoda aulapalveluun 28.8. mennessä osoitteeseen:
  KASVOT 2022
  Kalasatamasta Pasilaan -hanke
  Business Park Loikka, 3. krs
  Hermannin rantatie 6
  00580 Helsinki

Lähettämällä värittämäsi kuvan annat meille luvan käyttää kuvaasi taideprojektissa sekä Kalasatamasta Pasilaan -hankkeen kanavissa. Julkaisemme kuvia nettisivuillamme sekä somekanavissamme.

Lataa värityskuvat alta painamalla vihreää DOWNLOAD -painiketta


Voit julkaista värittämäsi kuvan myös omissa kanavissasi, käytä hashtägejä: #kasvot2022
#katutaide
#kalasatamastapasilaan
Voit myös tägätä Instagram-tilimme @kalasatamastapasilaan jolloin voimme uudelleenjakaa kuvasi tai tarinasi.

Mikä on Kalasatamasta Pasilaan -hanke?

Taidetta ratikkatyömaan varrella

Taidetta voit ihailla Kalasatamassa Itäväylän alla, Redin vieressä. Lisää katutaidetta on tulossa kesän ja syksyn aikana.

Avoin taidekoulu teki taidetta työmaa-aitaamme

Monipuolista kasvillisuutta ja viihtyisää kaupunkiympäristöä

Seuraa meitä somessa